Dva tedna je že od dobrodelnega nogometnega spektakla Legende za Mišo. Pridno telovadim, čakam rojstnodnevno torto in darilo, ki sem ga naročila mamici in tatu, zato se nisem utegnila zahvaliti vsem, ki so prišli v Športni park Nova Gorica, da bi podprli moja prizadevanja, da s fizioterapijami pridem do svojih prvih korakov. Zato hvala vsem. Hvala vsem gledalcem. Hvala vsem igralcem, ki so prišli igrat za moje samostojne korake. Prav posebna hvala igralcema, ki sta se pripeljala celo iz Splita. Hvala selektorju Katancu in gospodu Prašnikarju. Hvala Denisu Avdiću, Neishi, 6pack Čukurju in skupini Primavera. In hvala vsem prostovoljcem iz navijaške skupine Terror Boys.

Hvala donatorjem, podjetju Hit d.d. iz Nove Gorice, podjetju Saop d.o.o iz Šempetra pri Gorici, podjetju Medigo d.o.o. iz Nove Gorice in podjetju Prevozništvo Klaut d.o.o. iz Šempetra pri Novi gorici. Hvala podjetjema Eventim d.o.o. in Petrol d.d., da sta se odrekla proviziji od prodanih vstopnic. Hvala Radiu Robin, da so brezplačno vrteli oglase za prireditev.

Hvala ND Gorica, uradnemu organizatorju prireditve. Hvala NK Maribor, ker so od nog do glave oblekli svoje legende in bili v izjemno pomoč pri organizaciji prireditve. Hvala NZS in Patrick Sport d.o.o, da sta oblekla zlate reprezentante. In hvala Športni zvezi Ajdovščina, ker so oblekli legende NK Primorje.

Hvala Goranu Obrezu in Ekipi za veliko medijsko podporo. Hvala Roku Plestenjaku iz Siola in Planet TV. Hvala Sandiju Škvarču iz Radia Koper. Hvala Primorskim novicam. In hvala Slovenskim novicam.

In največja hvala mojemu zlatemu tatu, ki si je to prireditev zamislil in dva meseca porabil vsako sekundo svojega prostega časa, da je zbral vse igralce, ki so z velikim veseljem in srčnostjo prišli igrat zame. Žal niso igrali pred polnim stadionom, žal je bilo gledalcev veliko manj, kot smo si vsi želeli, ampak tako pač je. Tata in mami se bosta naprej borila, da mi bosta pomagala. In jaz se bom borila še toliko bolj, da bodo vsi, ki mi pomagajo, ponosni name.

Galerijo fotografij s prireditve Legende za Mišo si lahko pogledate na tej povezavi.

Navijajte še naprej zame.

Vaša Miša

Na tem mestu lahko komentiraš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Share This