uvodnafotografija 1024x664 - Danes je zaživela moja spletna stranDragi prijatelji!

Danes je zaživela moja spletna stran. Namenjena je vam, ki ste pomagali zbirati sredstva za moje fizioterapije, kajti mami in tata želita, da imate možnost spremljati, kako z intenzivnimi fizioterapijami napredujem, želita, da se boste lahko skupaj z mano veselili mojim prvim samostojnim korakom.

Naša akcija na spletni platformi Indiegogo je bila uspešna, za moje fizioterapije smo namreč zbrali 10.401 dolar, kar je 7.831 evrov. Na račun sklada Sindikata bencinskih delavcev pa je bilo nakazanih več kot 4.000 evrov, nakazila še vedno prihajajo, zato bo končni znesek objavljen pozneje. Doslej zbrana sredstva zadostujejo za dobrih šest mesecev intenzivnih fizioterapij, preostala potrebna sredstva pa bosta mami in tata skušala zbrati s humanitarno nogometno tekmo, ki bo 20. septembra na stadionu v Novi Gorici. Seveda pa bosta zelo vesela, če se bo odločil pomagati še kdo, ki je zašel na to stran. Pomagate lahko z nakazilo na TRR, ki je odprt pri banki SKB: SI56 0310 2100 0552 286, SINDIKAT BENCINSKIH DELAVCEV, ŠMARTINSKA CESTA 45, 1000 LJUBLJANA. Če na TRR nakazujete iz tujine, je SWIFT (BIC koda): SKBASI2X. Pomembno je, da ob nakazilu navedete, da gre za donacijo za Mišo. Darujete pa lahko tudi prek PayPalovega sistema (tako s PayPal računom kot s kreditno kartico.)

Mami in tata obljubita, da vas bosta na spletni strani pridno obveščala o mojem napredku, jaz pa obljubim, da bom še naprej pridno telovadila.

Vaša Miša

Če bi mi želeli pomagati z donacijo za moje fizioterapije, kliknite na spodnje srce. Hvala 🙂Naročite se na e-obvestila…


…in spremljajte moj napredek!

Share This