Tudi ta teden sem bila zelo pridna. Petnajst ur sem telovadila pri Zdenki (intenzivni therasuit), štiri ure pri Vesni, eno uro pri Tatjani in tudi k Danici sem šla na delovno terapijo. Intenzivni therasuit je že po treh dneh pokazal rezultate, Zdenka in Vesna sta bili navdušeni. Zdaj hodim tudi že tako, da me držijo za rokice, ni več potrebno, da me držijo za ramena.

Zdenka pravi, da nogic skoraj več ne križam, ko hodim. Vesna pa pravi, da znam zdaj že povsem pravilno prenašati težo. Čez vikend bova z mami veliko telovadili doma, v ponedeljek pa me spet čakata Vesna, Tatjana in tri ure therasuita pri Zdenki.

Vaša Miša

Nove video zapise si lahko ogledate tule: Moj youtube kanal

Dobrodelna nogometna tekma


20. septembra bo v Športnem parku v Novi Gorici dobrodelna nogometna tekma Stari derbi za velike korake male Miše. Ta mala Miša sem seveda jaz, čeprav bom 12 dni pozneje praznovala že svoj tretji rojstni dan. Celoten izkupiček od prodanih vstopnic (če odštejemo davek, ki ga država menda mora pobrati) bo šel za moje fizioterapije, ker sta se tako Eventim kot Petrol prijazno odrekla proviziji, za kar se obema podjetjema mami in tata od srca zahvaljujeta. Na sveti goriški travi, kot stadionu pravi moj tata, se bodo najprej pomerili mladi upi Gorice iz Primorja, potem pa še legende obeh klubov. Za dobro glasbo bosta poskrbela Julija Kramar, gospa z angelskim glasom, in Darko Nikolovski, tatov najljubši reper. Vsi, ki pomagajo pri organizaciji tega dogodka, pa se trudijo, da bi ga naredili čim bolj zabavnega, da boste vsi, ki boste prišli, preživeli res lepo popoldne.Pridite, pripeljite svoje otroke, starše, prijatelje. Vsakega izmed vas bom vesela.

Ne smem vam pozabiti povedati, da vstopnica stane 5 evrov, kupite pa jo lahko na spletni strani Eventima www.eventim.si, na vseh lastnih prodajnih mestih Eventima in na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji. Če želite vstopnico kupiti na spletu, kliknite na logotip Eventima in ena, dve, tri bo vstopnica vaša. Se vidimo 20. septembra ob 15:00. eventim    

Na tem mestu lahko komentiraš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Share This