Jutri grem na tekmo, na Stari derbi za velike korake male Miše, na svoj derbi. Pridite tudi vi v Športni park v Novi Gorici ob 15:00, kjer se bodo najprej pomerili mladi upi Gorice in Primorja, potem pa še legende obeh klubov. Če ne bom imela prehude treme, bom na igrišče prišla tudi jaz. S pomočjo mami in tata, seveda. Nekega dne pa bom na igrišče prikorakala povsem sama.

Vstopnice lahko po ceni 5 evrov kupite na spletni strani www.eventim.si, na lastnih prodajnih mestih Eventima in na vseh Petrolovih servisih. Nekaj ur pred tekmo pa seveda tudi pred samim stadionom.

Pridite!

Vaša Miša

Nove video zapise si lahko ogledate tule: Moj youtube kanal

Dobrodelna nogometna tekma


20. septembra bo v Športnem parku v Novi Gorici dobrodelna nogometna tekma Stari derbi za velike korake male Miše. Ta mala Miša sem seveda jaz, čeprav bom 12 dni pozneje praznovala že svoj tretji rojstni dan. Celoten izkupiček od prodanih vstopnic (če odštejemo davek, ki ga država menda mora pobrati) bo šel za moje fizioterapije, ker sta se tako Eventim kot Petrol prijazno odrekla proviziji, za kar se obema podjetjema mami in tata od srca zahvaljujeta. Na sveti goriški travi, kot stadionu pravi moj tata, se bodo najprej pomerili mladi upi Gorice iz Primorja, potem pa še legende obeh klubov. Za dobro glasbo bosta poskrbela Julija Kramar, gospa z angelskim glasom, in Darko Nikolovski, tatov najljubši reper. Vsi, ki pomagajo pri organizaciji tega dogodka, pa se trudijo, da bi ga naredili čim bolj zabavnega, da boste vsi, ki boste prišli, preživeli res lepo popoldne.Pridite, pripeljite svoje otroke, starše, prijatelje. Vsakega izmed vas bom vesela.

Ne smem vam pozabiti povedati, da vstopnica stane 5 evrov, kupite pa jo lahko na spletni strani Eventima www.eventim.si, na vseh lastnih prodajnih mestih Eventima in na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji. Če želite vstopnico kupiti na spletu, kliknite na logotip Eventima in ena, dve, tri bo vstopnica vaša. Se vidimo 20. septembra ob 15:00. eventim
Share This