V četrtek sem dobila krokodilčka, ki so mi ga je za tri leta predpisala zdravnica na URI Soča. Zdravnici sem povedala, da ga bom vrnila veliko prej, ker ga ne bom več rabila. Krokodilček je seveda hodulja, bolj natančno hodulja na zadajšnji vlek. Mami je krokodilčku takoj dala ime, ime pa mu bo Ferrari. Ni povedala, zakaj je izbrala takšno ime, ampak verjetno zato, ker upa, da bom čim prej z njim čim hitreje šibala okoli.

Ta teden so se začeli kazati tisti pravi učinki therasuita, ki sem ga zaključila prejšnji petek. Pri fizioterapevtki Barbari sem, ko je mami samo debelo gledala, z ortozicami in še z longetkami za dodatno oporo sama stala skoraj pol ure. Pravilno stala, ne tako za silo, ampak povsem pravilno. Pri fizioterapevtki Tatjani sem z lahkoto delala tako zahtevne vaje, ki bi tudi mnogim zdravim odraslim delali hude težave. Tako zelo sem ponosna sama nase.

Seveda se zame zdaj niso začeli prazniki, ne, ne. V naslednjih dveh tednih bodo z mano zelo intenzivno delale fizioterapevtke Zdenka, Barbara in Tatjana. In zaradi prazničnega vzdušja bo še bolj luštno, pa je tako in tako pri Zdenki, Barbari in Tatjani vedno luštno.

Vaša Miša

Share This