Prvi teden therasuita pri fizioterapevtki Barbari je z mano. V bistvu ne cel teden, ker je Barbara zbolela in sva zato začeli telovaditi šele v sredo. To seveda ne pomeni, da sem v ponedeljek in torek počivala, kje pa. Mami se je hitro znašla in mi ponedeljkov in torkov urnik napolnila s fizioterapijami pri Tatjani in Zdenki.

Pri Barbari telovadim od osmih do enajstih zjutraj. Imam en kratek petminutni odmor, da pojem banano in spijem malo vode, sicer pa ves čas dajem vse od sebe in rezultati se že vidijo.

Zaradi therasuita seveda ne zamudim nobene fizioterapije oziroma delovne terapije v zdravstvenem domu. Tam sem ljubljenka vseh zdravnic, zobozdravnic in medicinskih sester, ki delajo na hodniku, kjer je tudi fizioterapija. Vse navijajo zame in vedno opazijo moj napredek, tudi včeraj so ga.

Naj tokratno poročanje zaključim z besedami fizioterapevtke Tatjane, pri kateri sem bila danes popoldne. Tatjana je rekla, da še nikoli nisem tako lepo in tako dolgo stala. Malo se seveda še držim, ampak to, da se uspem zadržati pokonci bosa, brez pomoči ortozic ali ortopedskih čevljev, je velika reč.

V ponedeljek zjutraj ob osmih nadaljujem in se vam kmalu spet oglasim z dobrimi novicami.

Vaša Miša

Na tem mestu lahko komentiraš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Share This