V zadnjih štirih dneh, ko nisem imela telovadbe, sem se spočila in veliko igrala, zato sem pripravljena na novi sklop strnjenih therasuit terapij. Tri tedne bom pri fizioterapevtki Barbari vsak dan od ponedeljka do petka telovadila tri ure, ob sobotah pa bom obiskovala fizioterapevta Mareka, ki bo z mano delal adelisuit terapijo. Zadnji januarski teden bom telovadila s fizioterapevtom Marekom, in sicer po štiri ure na dan, delala bova tako therasuit kot adelisuit terapijo. V februarju bom spet obiskalovala fizioterapije pri Tatjani in Tinki, pa tudi pri Mareku.

Za leto 2016 imam velike načrte. Seveda bom telovadila enako pridno kot lani, upam pa tudi na malo pomoči našega zdravstva (dobro ortozico za desno nogico, mogoče lažji operativni poseg na desni nogici, vaje na lokomatu) in potem bom naslednje novo leto pričakala na svojih dneh nogicah.

Hvala vsem, ki ste mi v letu 2015 stali ob strani in navijali zame. Vem, da boste letos, ko se približujem cilju, navijali še bolj glasno, še bolj stiskali pesti. Vsaj tako močno, kot sem jaz danes stiskala pesti za našega Petra Prevca, on pa je zmagal, a ne? Tudi jaz bom.

Veselo v novo leto. Naj bo srečno za vse nas.

Vaša Miša

Na tem mestu lahko komentiraš

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Share This