Odkar je v naše kraje prišla pomlad, na ulici gledam otročičke, ki vozijo skiro. Zato sem mamici rekla, naj mi kupi skiro, ker bi ga tudi jaz rada vozila. Mamica mi je razložila, da moram še naprej pridno telovaditi, se naučiti povsem sama stati in hoditi, potem pa bo prišel čas za skiro. Ampak fizioterapevtka Urška je poskrbela, da mi ni bilo treba čakati tako dolgo. Uresničila mi je veliko željo in zdaj tudi jaz (seveda z njeno pomočjo) vozim skiro. Srečna sem in zelo ponosna nase.

V petek sem zaključila tri tedne intenzivnih therasuit terapij, prva dva tedna sem telovadila s fizioterapevtko Zdenko, tretji teden pa s fizioterapevtko Urško. Ta teden me čakajo običajne fizioterapije, po velikonočnem ponedeljku pa bom začela nov sklep intenzivnih therasuit terapij, tokrat pri fizioterapevtki Barbari.

Vaša Miša

PS: V soboto, 25. aprila 2015 vas vabim v Mostec v Ljubljani na humanitarni dogodek Teci z(a) Mišo. Če ne želite, vam ni treba teči, lahko pridete samo navijat. Ali pa se igrat na napihljivem gradu in drugih igralih. Na dogodek se lahko prijavite s klikom na spodnjo sliko.

cover-dogodek

Share This